فرمانده کل سپاه با بيان اينکه نقش مردم در مقابله با جنگ نرم «سرنوشتساز» است، گفت: تشخيص پيچيدگيهاي دشمن «بصيرت» ميخواهد.
به گزارش
هفت چشمه به نقل از
فارس، سردار سرلشکر محمدعلي جعفري فرمانده کل سپاه پاسداران در اختتاميه دومين نمايشگاه رسانههاي ديجيتال انقلاب اسلامي با اشاره به شباهتها و تفاوتهاي 8 سال دفاع مقدس با جنگ نرم امروز اظهار داشت: اگر دفاع مقدس 8 سال طول کشيد، جنگ نرم زمان و پايان ندارد.
وي افزود: اگر دشمن در جنگ سخت، آغاز کننده جنگ بود، اما پيروزي انقلاب اسلامي ايران به رهبري امام خميني (ره)، جنگ نرم با دشمن را شروع کرد و آن هم به دليل حرفي بود که انقلاب اسلامي داشت.
جعفري با بيان اينکه ما بايد باور داشته باشيم که جنگ نرم شروع شده و با سرعت بيشتري نسبت به جنگ سخت در حال پيشروي است، خاطرنشان کرد: يکي از تفاوتهاي اين دو جنگ اين است که در جنگ سخت ميتوان دشمن را ديد و دشمني او را حس کرد اما دشمني آنها در جنگ نرم نامحسوس بوده و تشخيص آن سختتر است که اين تشخيص نيازمند بصيرت است.
فرمانده سپاه با بيان اينکه مقاومت ملت ايران در جنگ تحميلي، يک دفاع مقدس بود، اظهار داشت: مقاومت در جنگ نرم نيز مقدس است و همانطور که مردم در جنگ تحميلي نقشآفريني کردند و نبودشان ميتوانست سرنوشت جنگ را عوض کند، اين حضور در مقابله با جنگ نرم دشمن نيز سرنوشتساز است.
سرلشکر جعفري با بيان اينکه دشمن در جنگ نرم، مردم را هدف گرفته است، بيان داشت: اين مردم در جنگ تحميلي، با اعتقاد و انگيزه دفاع کردند و با تمام وجود تابع دستورات ولي فقيه بودند.
وي با اشاره به نقش رهبري و ولايت فقيه در پيشبرد اهداف انقلاب گفت: اگر به وصيتنامه شهدا نگاه کنيم هيچيک از آنها تنها براي حفاظت از خاک شهيد نشدند هرچند عملکرد آنها، حراست از ميهن را هم به دنبال داشت اما در وصيتنامه همه آنها توصيه به اسلام، ولايت فقيه و رهبري موج ميزند.
فرمانده کل سپاه با تأکيد براينکه اگر نظام جمهوري اسلامي جايگاه ولايت فقيه را نداشت شاهد اين حجم از حضور مردم در ميادين دفاع از انقلاب نبوديم، گفت: در جنگ تحميلي علاوه بر نقش مردم و رهبري، سازمانهاي دولتي و مسئولين نيز بالاخره يک حمايت و پشتيباني کردند هرچند اينها ناقص بود و برخي افراد با حرکات و رفتار خود مشکل ايجاد ميکردند.
جعفري خاطرنشان کرد: در جنگ نرم نيز خيلي نبايد به مسئولين و سازمانهاي رسمي دولتي اميد داشت چرا که قرار نيست آنها کار خاصي بکنند بلکه اين حرکات خودجوش و اعتقادي مردم و جوانان است که در اين نبرد مؤثر است.
وي يکي از عرصههاي جنگ نرم را عرصه سياسي و فرهنگي دانست و خاطرنشان کرد: در اين عرصه تبعيت محض از ولي فقيه تعيينکننده است و اگر کسي در اين مسير شک کند، نميتوان اقدام مؤثري از او توقع داشت.
فرمانده سپاه تحمل سختيها در عرصههاي جنگ نرم را بسيار سخت توصيف کرد و گفت: در دفاع مقدس بيش از 90 درصد نيروها را جوانها تشکيل دادند و امروز هم همين جوانان مؤمن و با اعتقاد هستند که بايد سرنوشت جنگ نرم را رقم بزنند.
سرلشکر جعفري در ادامه خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامي در بُعد خارجي پيشرفتهاي خوبي داشت و به موفقيتهاي پيدرپي رسيد که بيداري اسلامي و توسعه مقاومت يکي از نشانههاي آن است و انشاءالله در آينده نزديک نيز پيروزيهاي بيشتري کسب خواهد شد اما ما در داخل قدري مشکل داريم و جبهه انقلاب در داخل محتاج مجاهدت جوانان است.
وي تصريح کرد: يکي ديگر از تفاوتهاي جنگ سخت و جنگ نرم در اين است که در جنگ سخت ميتوان خاکريز دشمن را به خوبي ديد و آن را تشخيص داد ولي اين خاکريز در جنگ نرم وجود ندارد.
فرمانده سپاه در پايان ضمن تقدير از برپايي نمايشگاههاي رسانههاي ديجيتال انقلاب اسلامي گفت: اين دست برنامهها و حضور جوانان مؤمن، با انگيزه و با ايمان در عرصههاي مختلف مانند فضاي مجازي نقش مهمي در مقابله با جنگ نرم دشمن دارد.
انتهاي پيام/